Pau Soler lidera els júniors cap a la victòria als darrers minuts…

CB SANT GREGORI 61 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 65 

  

Parcials: (17-09) (15-11) – (20-22) (9-23)

 Triples locals: 8 Ribas (4) Ruiz (2) i Gallego (2)

Tirs lliures: 11/21 (52,38%)

 Triples visitants: (4) Verdaguer

Tirs lliures: 7/12 (58,33%)

 Cinc inicial: Soler (19),Seguí (5), Loureiro, Aramburu (3) i Cardoner (18) – Calvo (12), Delgado (4) i Milla (2)

 Pau Soler lidera els júniors cap a la victòria als darrers  minuts…

 

De ben segur que l’equip júnior aquesta temporada s’ha trobat equips molt més forts físicament, però ahir van tenir davant un dels millors equips en quant a joc. El Sant Gregori va anul·lar completament als bisbalencs els 2 primers quarts, amb una intensitat i concentració màxima. Un equip liderat per Ribas i Gallego amb molta movilitat i fluïdesa en atac, idees clares i rols ben definits. A més les consignes de la banqueta les executaven perfectament i amb molt d’ordre. La pressió que van practicar durant bona part dels 2 primers períodes, va “agobiar” als bisbalencs, on gairebé a cada sortida cometien errors, passades dolentes, pèrdues de pilotes, lentitud…

 Ja al 3r període es va veure una altra cara, els júniors van jugar de tu a tu al Sant Gregori amb idees més clares en atac, carregant molt el joc interior amb un inspiradíssim David Cardoner que va anotar 12 punts al 3r quart.

David Cardoner va ser clau al 3r quart

 

En defensa s’intentava aturar l’atac dels locals que passava sempre per Ribas i Gallego.

 El joc es va endurir força i això va provocar un cert neguit i desesperació per part dels bisbalencs, ja que les faltes queien més sobre els visitants. A més la diferència de 10-15 punts durant 30 minuts psicològicament castigava molt als bisbalencs que veien impossible atrapar als locals.

 L’últim període començava amb un triple de Ribas que seguia liderant el seu equip amb un joc de possessions llargues, però que no fluïa.

 

I va aparèixer, un espectacular Pau Soler (16 punts a l’últim quart), on lluny d’amargar-se va agafar les rendes de l’equip, encoratjant la resta de companys.Un parcial de (0-15) als últims 4 minuts, va donar la victòria als bisbalencs.

 

Soler defensat per Gallego

Pot ser la victòria va ser injusta per uns, ja que el Sant Gregori amb 7 jugadors realment van ser superiors durant la major part del partit. Però això també ens ha passat a nosaltres moltes vegades i els partits duren 40 minuts.

 Felicitar a David Delgado tot i que encara està recuperant-se físicament, va demostrar molt interès i va llegir mot bé el partit. I especialment a Pau Soler que comença a entendre el que fa poc més d’un any no entenia… i és que s’han de començar a assumir rols.

Leave a Reply

%d bloggers like this: