El Sots-21 completa el hat-trick

 
El Sots-21 davant l'Olot

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 71
CB OLOT 63 

Xató (14), Yepes (2), Lladó (0), Oliva (7), Eudald (21) – cinc inicial – Mitjà (10), Adrià (9), Soler (3), Xifre (5) i Enrique (0). 

Parcials: 15-22 // 16-14 // 13-17 // 27-10 

Faltes: 14. Cap eliminat.
Tirs lliures: 7/14. 50%
Triples: 4. 1 d’Oliva, 1 de Mitjà, 1 de Xató i un de Soler. 

El Sots-21 del Bisbal Bàsquet, després de les victòries del júnior i els Séniors, que els havien precedit, va completar el “hat-trick” de victòries bisbalenques de dissabte a la tarda. Els Sots-21 s’estrenen així amb una victòria en la lligueta de 6 partits que posarà punt final a la temporada. 

Els bisbalencs van derrotar al CB Olot, un equip amb només 6 efectius, però que amb molta intensitat, mobilitat i polivalència van portar als locals de corcoll durant els tres primers quarts. 

Els locals, amb alguns jugadors amb molts dels seus jugadors amb desgast físic dels partits anteriors, no van trobar la manera d’aturar un Olot molt actiu, que va sorprendre amb un joc ràpid i dinàmic i van anar agafant diferències fins arribar a una màxima de 12 punts al minut, 29, 41 a 53. En l’última jugada del 3r quart, un dos més 1 d’Adrià Farreras posaria els fonaments del que seria una gran remuntada. 

En l’últim quart, els bisbalencs van ajustar la seva defensa per aturar l’atac dels olotins, i a través d’una zona 2-1-2, van aconseguir col·lapsar-los, dominar el rebot i poder sortir amb facilitat al contraatac. A més, els bisbalencs van explotar la seva superioritat física i van buscar un poderós Eudald, que amb 13 punts en l’ultim quart, va ser un autèntic malson per als olotins. Eudald va ser complementat per un molt bon joc col·lectiu, i el parcial espectacular de 27 a 10 en aquest últim quart va permetre la victòria dels joves bisbalencs. 

Aquesta setmana els bisbalencs es desplaçaran fins a Ripoll per jugar el 2n partit d’aquesta fase. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: