Els júniors començen la 2a fase de la competició amb una victòria

Els júniors en acció

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET

 68– ADEPAF FIGUERES 62

 

 

Parcials: (17-14) (19-15) – (13-16) (17-23)

Triples locals: (4) Seguí, Soler, Loureiro i Milla

Tirs lliures: 18/31 (58,06%)

 

Triples visitants: (4) Verdaguer

Tirs lliures: 13/28 (46,43%)

Cinc inicial: Soler (13),Seguí (4),Hidalgo (3),Calvo (7) i Cardoner (17) / Aramburu (7), Loureiro (12), Milla (3) i Ribés

Els júniors començen la 2a fase de la competeció amb victòria.

 

El Sol-Gironès Bisbal Bàsquet es presentava amb forçes baixes (Pujadas, Delgado i Puig), però  els cadets que van reforçar l’equip van fer un gran treball.

Inici força igualat, on els dos equips jugaven de tu a tu i mostraven força intensitat defensiva.

Ja en el segon quart es va veure la millor cara dels locals. La defensa rutllava i es tancava bé el rebot defensiu, cosa que propiciava sortides al contraatac. Els figuerencs van plantejar una zona 2-3, però no els hi acabava de rutllar i els bisbalencs ben dirigits per un inspirat Loureiro, trobaven el camí a cistella amb relativa facilitat.

Novament la creu d’aquest equip, el 3r quart. No es va poder seguir el guió previst, ja que l’Adepaf va ajustar millor la defensa zonal 2-3 i alhora alternaven amb 1-3-1, fet que va dur als bisbalencs a tenir molts problemes per trobar sol·lucions ofensives davant de la força física dels visitants.

La manca de concentració i la lentitud de circulació de pilota va provocar errors constants dels bisbalencs. De fet l’únic jugador que responia al joc ofensiu va ser David Cardoner, que va estar molt encertat i gràcies a les seves anotacions es va mantenir la diferència al marcador.

Ja en l’últim quart els locals van plantejar una defensa mixta amb intenció d’aturar el joc interior dels visitants, que era més superior. Un triangle defensiu amb un Enrique Calvo molt actiu i  lluitador, va provocar que els bisbalencs obtinguèssin un parcial de (9-0). Però, aquesta obsessió per aturar el joc interior i segurament una mala lectura per part de l’entrenador local, va fer oblidar un autèntic canoner com és Verdaguer, que va fer 4 triples, 3 d’ells als últims 4 minuts de partit.

Cal seguir treballant fort durant la setmana i ajustar aquests errors (alguns força habituals) i millorar l’atac.

A més, s’ha de madurar, ja que les expulsions dels “cervells” de l’equip (Loureiro i Aramburu) es podien haver evitat.

A destacar novament l’actitud de l’equip i l’evolució que estan fent jugadors com Cardoner o Joan Seguí que no deixa de sumar partit darrera partit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: