El Sol Gironès Bisbal Bàsquet no falla contra el cuer

 

Pau Soler, 16 anys i Xevi Escatllar, 42, en el mateix quintet

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: 86

 

CB BANYOLES: 56

Xató (11), Quim Salvà (3), Mitjà (19), Oliva (5), Eudald (9), Jordi Ferrer (22), Xifre (5), Vives (5), Escatllar (2) i Pau Soler (5).

Tirs lliures: 10/20. 50%

Triples: 13 triples. 5 de Ferrer, 3 de Mitjà, 2 de Xató, 1 d’Eudald, 1 de Pau Soler i un de Quim Salvà.

19 faltes. Cap eliminiat.

Parcials: 28-18 // 23-9 // 23-15 // 12-16

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet no va fallar dissabte contra el cuer de la categoria, el Banyoles.

Els bisbalencs, que van sortir molt concentrats i amb molta intensitat defensiva. Això, i l’elevat encert des de la línia de 6,25 (6 triples en el primer quart) va permetre que els locals obrissin ràpidament forat en el marcador en els primers minuts, 21 a 7 al minut 7.

Els homes de refresc van mantenir la mateixa intensitat i actitud i no van treure el peu de l’accelerador i els locals van seguir ampliant la seva avantatge fins arribar als 24 punts de diferència al descans, 51 a 27.

Després del descans els joves bisbalencs sabien que no es podien permetre cap mena de relaxació i amb un parcial de 23 a 15 deixaven el partit vist per a sentència al minut 30, 74 a 42.

En els últims minuts sí que els bisbalencs no van mostrar la mateixa intensitat i amb menys encert en el llançament van permetre que els del Pla de l’Estany retallessin les diferències fins als 28 punts finals.

A destacar la gran actuació d’Eduard Vives, les mostres d’un Jordi Mitjà pletòric, les 3 precioses assistències consecutives de Martí Xifre i la presència del júnior Pau Soler cridat a ser un dels referents del Bisbal Bàsquet del futur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: