Els júniors mostren dues cares ben diferents a la pista del Palafrugell

BC PALAFRUGELL 49 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 59

 

 

Parcials: (18-15) (8-14) – (6-18) (17-12)

Triples locals: 2 Iruela (1) i Vergoños (1)

Tirs lliures: 15/21 (71,43%)

 

Triples visitants: 8 Soler (4), Seguí (2), Delgado (1) i Loureiro(1)

Tirs lliures: 11/21 (52,38%)

Soler (18), Puig, Seguí (6), Calvo (8), Cardoner (14) cinc inicial, Aramburu (4), Hidalgo (3), Delgado (3), Loureiro (2) i Milla

Els júniors mostren dues cares ben diferents a la pista del Palafrugell.

 

El Sol-Gironès Bisbal Bàsquet es va endur el derbi disputat contra el BC Palafrugell.

Els bisbalencs van sortir molt concentrats d’inici. La tònica dominant del 1r quart va ser l’intercanvi constant de cistelles i el bon encert per part dels dos equips. Joan Seguí va liderar el joc exterior i amb 2 triples mantenia l’equilibri al marcador, l’equip local estava fent una gran feina de joc interior amb un Rojas imparable sota el taulell.

El 2n quart vam mantenir la màxima

concentració i vam saber jugar les

millors opcions. Els bisbalencs van

“clavar” un parcial de (0-13) amb

un David Cardoner inmens, liderant

l’equip i arribant a uns percentat-

ges gairebé perfectes (encistellant,

rebotejant, assistint…).

El 3r es podria resumir ràpidament amb un nom: Pau Soler, líder indiscutible d’aquest equip amb 5 minuts va encistellar 4/4 triples i va provocar la màxima diferència al marcador (26-39). A més, l’equip va neutralitzar l’atac local amb una defensa zonal que va provocar erros constants i pèrdues de pilota de l’equip rival.

El Palafrugell durant bona part del partit anava intercanviant defenses zonals amb una 2-3 i una 3-2. Durant la 1a part vam saber atacar aquestes defenses, però a l’últim quart es va veure la pitjor cara dels bisbalencs. Els locals van plantejar una pressió a tota la pista des de l’inici, que va provocar un nerviosisme constant en les sortides de la pressió.

Cal afegir que els locals van ajustar i millorar notablement la defensa zonal i juntament amb el poc encert dels bisbalencs a l’ hora de triar les millors opcions en atac, van dur-los a reduïr diferències al marcador (46-52).

L’atac del Bisbal Bàsquet no funcionava, ja que no hi havia fluïdesa ni ritme. Els últims 2 minuts va ser un monòleg de Pau Soler a la línia de tirs lliures, on una i altra vegada rebia faltes del Palafrugell que intentava aturar el cronòmetre.

A destacar la concentració de l’equip durant tot el partit. Es va veure una millora en atac, sobretot a la primera part, on tot ens entrava i els sistemes s’executaven notablement. La pitjor cara ha sigut el nerviosisme i aquest aspecte l’hem de millorar i ser més forts psicològicament.

Felicitar en David Cardoner que va fer un partidàs, segurament el millor des de que va arribar al club.

L’equip acaba aquesta 1a fase i el pròxim cap de setmana descansarà. Intentarem donar la millor cara i millorar el joc per a la proper fase.

Leave a Reply

%d bloggers like this: