Les paraules no tapen les goteres.

Uns cones senyalen una de les basses del Firal.

Avui, 3 de març de 2010, ha tornat a ploure i amb la pluja tornen les realitats que es troben els esportistes i els entrenadors a les instal·lacions esportives de la Bisbal cada vegada que plou.

Els entrenaments dels equips del Cadet Femení i del Sénior Femení, al Pavelló Firal, han estat els més afectats per la pluja d’avui. Dues zones senyalitzades amb cons, dins el terreny de joc, marcaven la zona de risc a les jugadores.

Al pavelló vell, continua la gotera dins la zona on ataquen els equips del Bisbal Bàsquet a la primera meitat dels partits. Una tovallola a terra era la mesura perquè els jugadors del cadet masculí no hi rellisquessin durant l’entrenament.

Pel que fa al magatzem, que l’alcalde va anunciar ara fa just una setmana la finalització de les obres, no hi havia la gotera al sostre, era una taca d’humitat, però encara rajava la filtració de la paret del magatzem.

La gotera del vestíbul es troba en el mateix estat que en els últims anys.

Les imatges preses avui a les 20:15h contradiuen clarament les afirmacions que feia el Regidor d’Esports, dimarts passat al Ple Municipal, on afirmava que “es pot fer esport en perfectíssimes condicions” i “es poden fer entrenaments de molta qualitat”. Més aviat són una mostra clara de les moltes  deficiències de les instal·lacions,  que el propi alcalde de La Bisbal, Lluís Sais va reconèixer en el mateix Ple.

 

Una altra zona afectada per l'aigua que deixa el paviment impracticable.
La filtració a la paret del magatzem, a dia d'avui.
Una tovallola "protegeix" els jugadors de possibles relliscades.
 
Els cons haurien de servir per senyalitzar exercicis.

 

Una resposta a «Les paraules no tapen les goteres.»

  1. Avatar de Lídia Torroella
    Lídia Torroella

    I l’entrenament de l’infantil masculí també s’ha vist afectat. I bona part de “l’entrenament” l’hem hagut de fer sense llum! De veritat que és vergonyós…

Leave a Reply

%d bloggers like this: