Els entrenadors del Bisbal Bàsquet manifesten que s’ha de jubilar el Pavelló d’Esports

Els entrenadors del CE Bisbal Bàsquet, d’Escola de Bàsquet, Pre-Mini, Mini, Pre-Infantil, Cadet Masculí, Cadet Femení, Júnior, Sots-21, Sénior Femení i Sénior Masculí, reunits avui dijous, a les 20:00h., han redactat un manifest amb les 10 raons principals per les quals s’hauria de “jubilar” el Pavelló d’Esports i s’hauria de començar a construir un NOU PAVELLÓ.    

A més també han acordat una sèrie de mesures que duran a terme d’ara en endavant fins que s’aprovi la construcció del Nou Pavelló d’Esports i en cas que es repeteixin algunes de les moltes deficències que pateixen  les instal·lacions. Els entrenadors, deixen clar que abans d’anunciar-les i de portar-les a terme volen saber si els pares i les mares dels jugadors hi estan d’acord, i si aquests les veuen correctes en demanaran l’aprovació a la Junta del Club.  

El manifest dels entrenadors és el següent:  

 10 Raons per jubilar el Pavelló d’Esports – “Goteras Center”  

 
 
 

1.- Volem ensenyar a jugar a bàsquet amb dignitat i qualitat. 

 

2.- Perquè volem entrenar en unes pistes  de dimensions i material reglamentari.

3.- Perquè per ensenyar als nens de La Bisbal a fer una entrada a cistella volem deixar d’ensenyar-los a xocar contra una paret.

4.- Perquè quan un nen, de 7 anys, ens diu que prefereix canviar-se al passadís que no pas al vestuari, perquè així té espai, passem vergonya, però l’entenem.

5.- Perquè creiem que després de jugar i entrenar els nostres jugadors i jugadores s’han de dutxar, però que tenen el dret de fer-ho amb bones condicions.

6.- Perquè la gent que ens ve a veure i animar als partits pugui seure còmodament, com a tot arreu.

7.- Perquè passem vergonya quan rebem els equips i entrenadors visi tants.

8.- Perquè cada cap de setmana trepitgem molts pavellons i juguem en moltes localitats que tenen unes instal·lacions que ens passen la mà per la cara a les de la Bisbal.

9.- Perquè a bàsquet es juga en una pista que hi ha dues cistelles, i no entenem que en moltes ocasions els nostres equips hagin d’entrenar amb mitja pista i només amb una cistella.

10.- I última: Perquè volem deixar de ser els últims en instal·lacions.

     

 Aquest manifest el signen els entrenadors del Bisbal Bàsquet, a La Bisbal el 25 de febrer del 2010: Paco López, Joan Martínez, Jordi Rotllan, Jordi Ferrer, Martí Xifre, Jordi lladó, Joan Bassa, Marc Quiñones, Pau Soler, Lídia Torroella, Joan Ferrer, Anna Sierra i Aina Gasull.      

 

 

 

 

 

Imatge dels Moments Inicials de la reunió dels entrenadors del Bisbal Bàsquet

Leave a Reply

%d bloggers like this: