Un Sant Feliu molt sòlid i expert no dóna opcions al Bisbal Bàsquet

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 61

CB SANT FELIU 84

Xató (10), Mitjà (15), Quim (1), Oliva (8), Escatllar (4) – cinc inicial – Xifre (1), Farreras (0), Ferrer (9), Eudald (9), Bassa (4)

Tirs lliures: 8/10     80%

Triples: 4. 3 de Mitjà i 1 de Ferrer

25 faltes. Eliminats: Quim Salvà (38′) i Bassa (40′)

Parcials: 9-20 // 16-19 // 15-19 // 21-26.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet paga molt car el mal inici de partit, sense anotar en els 6 primers minuts, i el Sant Feliu aprofita per fer un parcial de 0 a 12 que resulta determinant en el transcurs de partit.

L’equip bisbalenc va començar molt desencertat en atac i tou sota els taulers i els ganxons, un equip dur, rocós i expert va marcar un ritme de joc gestionant sempre l’avantatge aconseguida en els primers minuts.

A la mitja part els locals tenien un desavantatge de 14 punts, 25 a 39. En l’inici de la represa els locals van enfortir una mica la seva defensa i es va produir una tímida reacció que els visitants no van permetre que fructifiqués jugant sempre accions intel·ligents i essent molt superiors en el rebot.

El no  domini del rebot i la falta d’encert en atac van anar minvant la moral dels bisbalencs que aguantaven la diferència entre els 14 i 16 punts, però en els últims minuts un reguitzell de tirs lliures visitants els van permetre aconseguir la diferència final del partit de 23 punts.

El jove equip del Bisbal Bàsquet, s’enfrontarà la setmana vinent amb l’ADEPAF Figueres, dissabte a les 16:00h a la capital altempordanesa. Partit vital pels dos equips, un que lluita per sortir de la zona de desens directe i l’altre, els de la Bisbal, per no caure en les primeres places de promoció.

Jordi Mitjà llançant en una imatge del partit de Salt

Leave a Reply

%d bloggers like this: