La negativa del Bisbal Bàsquet a retirar el vídeo de les Goteres provoca que l’alcalde Lluís Sais anuncii que trenca relacions amb el CE Bisbal Bàsquet i obliga al club a desallotjar en 48 hores el magatzem on es guarda tot el material esportiu

Una de les imatges que han ofès l'alcalde.
L’alcalde de La Bisbal davant del seu ordinador

Sembla que tot i que hagin remès les pluges que causen els degoters al pavelló, ha arribat una “tempesta” institucional al Pavelló d’Esports.

Després de la notícia publicada en el blog del club, informant dels degoters que pateixen els magatzems del pavelló, i el vestíbul, l’alcalde de La Bisbal, Lluís Sais, va demanar, a través del Regidor d’Esports, al President del Bisbal Bàsquet, que el club retirés, immediatament aquest vídeo, adduint a la il·legalitat del vídeo publicat al blog, i pressionant amb la decisió de possibles mesures que afectarien al club. 

Al vespre, després de la valoració de la Junta del club d’aquestes pressions rebudes, Joan Ferrer es va posar en contacte, telefònicament, amb el Regidor d’Esports per dir-li que el club no retiraria el vídeo que acompanya a la notícia, explicant-li que  el blog del Bisbal Bàsquet repassa tant detalladament com  és possible la informació del club, i que l’estat de les instal·lacions són, malauradament,  una part més de la molta informació de l’actualitat del Bisbal Bàsquet.

Després de l’anunci de no retirada del vídeo, el Regidor d’Esports va anunciar que les mesures preses per l’alcalde i que ell feia arribar al club eren el trencament de relacions amb el Bisbal Bàsquet i l’obligatorietat d’abandonar i desallotjar el magatzem núm 4 del pavelló, on el club hi desa tot el seu material esportiu d’entrenaments i partits (Pilotes, aros, cons, material d’anotació, pitralls, cordes, pilotes medicinals, compressor,  armaris amb equipaments, amb material per als auxiliars de taula, aigües pels partits), que el club l’hauria de deixar en un espai a l’antic Camp de futbol, i que l’endemà es faria arribar per escrit oficial.

Avui mateix, el tècnic d’Esports, a 2/4 de 7 de la tarda ha fet arribar un escrit al club anunciant l’ordre de l’alcalde. El President del club i el Coordinador s’han reunit breument amb el tècnic, se li ha demanat si hi havia algun informe de l’arquitecte municipal o de seguretat i riscos que obligués al desallotjament, a la qual ha contestat que no. També se li ha preguntat si es deallotjarien la resta de magatzems que utilitza el Patronat, i també ha respost que no, que l’únic magatzem que s’ha de deallotjar és el del Bisbal Bàsquet.

Joan Ferrer, valora aquesta reacció de l’alcalde “És una reacció infantil. Primer pretén censurar i fer retirar un vídeo i al no complir les seves ordres pren represàlies contra el club sense valorar que a qui realment afectarà serà als nens i nenes nois i noies que venen al Pavelló a jugar i aprendre bàsquet i als entrenadors que veuran molt afectada la seva tasca com a formadors” i afegia que “És una decisió impròpia del màxim responsable d’una ciutat”. També manifestava “Ells que van anunciar una reforma estructural del vell i malmès pavelló d’Esports i que s’omplen la boca dient que comprenen les nostres històriques reivindicacions, després decideixen destinar una lamentable inversió de 100.000€ per afrontar les reformes, és lamentable”. Pel que fa respecte a l’anunci de trencament unilateral de relacions amb el club per part de l’alcalde i el regidor, el President es pronunciava “Ja li deia a en Joe ,ahir, que ho trobava ridícul i absurd, primer intentar censurar-nos i que tapem informació que tóthom que va al pavelló veu cada dia  i després que  no entenc ben bé a què es refereixen, si no ens voldran rebre més, si no ens contestaran les instàncies que presentem, … no ho se, la veritat. Em sembla del tot incomprensible, però bé; suposo que quan siguin capaços de refredar-se una mica, actuaran de la forma seriosa que exigeix el càrrec que ocupen“.  Ferrer acabava “els problemes amb aquest pavelló són endèmics, sembla que els descobreixin ara. Els nyaps i pedaços ara aquí, l’any que ve o l’altre allà,  s’han d’acabar, cal començar a treballar per la solució real i definitiva, que és el Pavelló Nou”

 

Demà, la Junta del Club valorarà si durà a terme o no aquest desallotjament i com s’hauria de fer, en cas de dur-se a terme, degut al gran volum de material a reubicar.

 

One Comment

Leave a Reply