S’inunda per 3a vegada en aquest mes el magatzem del club. Continuen les filtracions d’aigua al Pavelló de La Bisbal

Part del material malmès pels efectes de la pluja

El conte de mai acabar. Avui 16 de febrer de 2010 l’aigua ha tornat a arribar amb abundància a l’atrotinat i vell Pavelló d’Esports de La Bisbal. El Magatzem núm 4 del pavelló, on el club desa el seu material esportiu i per a partits ha tornat a rebre, per tercera vegada en aquest mes de febrer els efectes de les filtracions d’aigua, nom tècnic per referir-se a unes goteres com una casa de pagès.

La primera vegada en aquest mes, membres del club van fer arribar la seva preocupació al Consitori bisbalenc. El Regidor d’Esports, qui ha visitat i s’ha preocupat per l’estat d’aquestes filtracions va informar al club, el divendres 5 de febrer que el dilluns dia 8 s’havia d’instal·lar una planxa metàl·lica per evitar aquestes filtracions d’aigua. A dia d’avui, però,  les filtracions d’aigua continuen.

Des del club es veu aquest fet amb resignació, i amb certa ironia al comprovar que dins de la recent construïda guixeta per als conserges,  que s’ha fet al vestíbul del pavelló, té una enorme i vella gotera on es recull l’aigua amb una galleda de plàstic.

No fa tanta gràcia a la gent del club, deixant de banda el materia fet malbé, que part de l’aigua que es filtra caigui directament sobre un cablejat elèctric instal·lat fa un parell de mesos. També posa en risc els esportistes, l’acumulació d’aigua dins el terreny de joc que hi ha dins de la l’ampolla més propera a l’entrada del pavelló. Esperem que el proper cap de setmana no sigui plujós, i no torni a afectar als aficionats que, com  el passat dissabte 6 de febrer havien de mirar molt bé on posaven el cul per no quedar xops com ànecs.

Una vegada més, els fets i les inclemències metereològiques donen veu a les històriques reivindicacions que l’estat del Pavelló d’Esports no és digne d’una ciutat com la nostra.

Part de les filtracions d'aigua cauent directament damunt del cablejat
Més que una simple gotera. L'aigua queda embassada al magatzem

Una resposta a «S’inunda per 3a vegada en aquest mes el magatzem del club. Continuen les filtracions d’aigua al Pavelló de La Bisbal»

  1. Avatar de Lídia Torroella
    Lídia Torroella

    I de les goteres del pavelló firal ja ni en parlem. Ja no és una simple gotera, sinó que les pistes (tant la de davant com la de darrere) n’estan plenes. Ja m’agradarà veure com estarà demà.
    És normal que cada vegada que plou els jugadors hagin de vigilar d’on posin els peus? És normal que estiguis entrenant i que et vagin caient gotes al cap?

Leave a Reply

%d bloggers like this: